Loading
Учитава се...

Forma Ideale donirala nameštaj vrtiću "Dečja radost"

Objavljeno: 17/12/2014

Kompanija Forma Ideale uručila je juče donaciju PU "Dečja radost" u vidu kancelarijskog nameštaja, ormana i relaks vreća. Uručenju donacije su prisustvovali zamenik predsednika opštine Svilajnac dr Danijela Stojadinović i direktorka vrtića Zorica Đorđević.
Nikola Ružičić, PR menadžer Forma Ideale kaže da je ova kopmanija donirala nameštaj za vrtić u vrednosti od preko 600.000 dinara:
"Ova sredstva za donacije su obezbeđena kroz akciju "U formi za dobra dela", gde smo imali veliku podršku i akciju sa Radijom S. Naša komapnija od juna meseca pomaže širom Srbije, vrtićima, školama i građanstvu. Inače, ovo je drugi deo donacije za vrtić u Svilajncu, koji smo ekspresno isporučili čim su se stvorili uslovi za to" - izjavio je Ružičić i istakao da je zadivljen kako sada vrtić izgleda u odnosu na njihovu poslednju posetu pre nekoliko meseci.
Lokalna samouprava već mesecima pruža podršku u realizaciji donacija i najavljuje brz završetak radova na sanaciji vrtića "Dečja radost":
"Forma Ideale je među prvima pritekla u pomoć. Pomogli su i poplavljenim porodicama i evo sada kroz ovu akciju i našem vrtiću. Logistika, podrška i angažovanost lokalne samouprave dali su rezultate i sanacija vrtića je pred samim krajem" - izjavila je dr Danijela Stojadinović i najavila da će vrtić biti završen do Nove Godine, a da će posle toga biti upriličeno svečano otvaranje.
Direktorka vrtića Zorica Đorđević kaže da svi zaposleni u vrtiću jedva čekaju da se sve privede kraju i da se deca što pre vrate u vrtić u punom kapacitetu.