Loading
Учитава се...

ИЗАБРАНИ ЧЛАНОВИ САВЕТА ЗА ПРЕОСТАЛИХ СЕДАМ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА, А ПОЧИЊЕ И РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА ИЗГРАДЊЕ ОБИЛАЗНИЦЕ ОКО СВИЛАЈНЦА СА ТРИ МОСТА

Objavljeno: 17/01/2022

Избори за чланове Савета месних заједница одржани су јуче за 7 месних заједница општине Свилајнац, а гласало се на укупно 14 бирачких места.

Председник општине Свилајнац Предраг Милановић изјавио је да су изабрани сви предложени кандидати у свим месним заједницама и захвалио се грађанима који су искористили своје право да изаберу своје предствнике. Овим изборима за чланове Савета месних заједница завршени су избори у свим месним заједницама на територији општине Свилајнац, које су добиле нове представнике који ће у сарадњи са локалном самоуправом у наредном периоду радити на побољшању квалитета живота свих грађана.

На бирачким местима није било никаквих проблема, а чланови Савета месних заједница бирали су се у Свилајнцу, Кушиљеву, Црквенцу, Дубљу, Гложану, Седлару и Радошину.

Овом приликом Милановић је истакао и да је у петак расписан тендер за изградњу моста на Великој Морави и два моста на Ресави са обилазницом око Свилајнца од 12,5 км:

„Отварање тендера је 7. фебруара, а очекујем да у марту буде потписан уговор са извођачем радова. Убрзо након процедура и са погоднијим временским приликама очекујемо и почетак радова. Ово је веома важна вест коју грађани Свилајнца чекају деценијама“ – изјавио је Милановић и рекао да је очекивани рок за завршетак пројекта наредне две до три године.

covid
covid