Loading
Учитава се...

Dodeljene novčane pomoći najboljim studentima iz Svilajnca

Objavljeno: 30/08/2013

30.08.2013. - Opština Svilajnac dodelila je danas najuspešnijim studentima sa teritorije opštine Svilajnac sa prosekom ocena 9,00 ili više, jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 50.000 dinara. Ukupno je 46 studenta iz ove opštine ispunilo propisane uslove za dobijanje jednokratne pomoći. Iz budzeta opštine za pomoć studentima izdvojeno je 2.500.000 dinara. Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović rekao je da će se truditi da ovaj novčani iznos narednih godina bude i veći, ali i da svakako služi kao podsticaj za i dalje postizanje izuzetnih rezultata:

"Opština Svilajnac već uveliko radi na unapređenju stanja u našoj opštini i trudi se na svaki mogući način da pomogne pre svega mladim ljudima, a posebno ovako uspešnim. Mladim ljudima, naročito studentima, uvek treba pružiti podršku i motivaciju da nastave da budu ovako vredni i predani radu. Pozivamo sve uspešne studente kada završe fakultete da se vrate u svoju opštinu, a mi ćemo se potruditi da im obezbedimo radna mesta kada budemo u mogućnosti" - izjavio je Predrag Milanović.

 Nakon što im je zamenik predsednika opštine Svilajnac dr Danijela Stojadinović uručila nagrade, najbolji studenti, neki u pratnji svojih roditelja, prisustvovali su svečanom koktelu koji je organizovan ovim povodom.