Loading
Учитава се...

OTVRANJA PRIRODNJAČKOG CENTRA SRBIJE NAJAVLJENO ZA 29.JUN 2015. GODINE!

Objavljeno: 21/02/2015

Na konferenciji za novinare, održanoj u četvrtak, prvog dana Sajma turizma predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović najavio je veliko svečano otvaranje Prirodnjačkog centra za Dan opštine Svilajnac:
"Želim da obavestim javnost da otvaramo Prirodnjački centar Srbije na Dan opštine 29. juna 2015. godine. Intenzivno radimo na tome, privodimo kraju sve izložbe, procedure, nabavke i od leta svi Svilajnčani, građani Srbije ali i regiona moći će da dođu i uživaju u jedinstvenom objektu Prirodnjačkog centra sa Dino parkom" - rekao je Milanović.

 Prvog dana sajma organizovana je konferencija za štampu, na kojoj su učesnici bili pored Predraga Milanovića predsednika opštine Svilajnac, Kokan Mladenović stručni konslutant PCS-a, Slavko Spasić direktor Prirodnjačkog muzeja Beograd i Vladica Cvetković prof. Rudarsko-geološkog fakulteta, inače svi saradnici na projektu PCS-a. Oni su izneli svoju podršku ovom projektu i dali svoj doprinos naučnom karakteru Prirodnjačkog centra.
PCS i opštine Svilajnac predstavljaju svoju ponudu na ovogodišnjem Sajmu turizma, gde privlače veliki broj zainteresovanih posetilaca, novinara, turističkih agencija iz zemlje i inostrantva...