Loading
Учитава се...

OBAVEŠTENJE O OBUSTAVI SAOBRAĆAJA

Objavljeno: 07/09/2016

Obaveštavamo vas da će zbog izvođenja radova na poboljšanju raskrsnice ulica Kneza Miloša i Kralja Petra Prvog (raskrsnica kod NIS benzinske pumpe) – u  Svilajncu,  raskrsnica br. 1 spoj Državnog puta IIA reda br.160 i Državnog puta IB reda br. 27, saobraćaj biti privremeno delimično obustavljen i preusmeravan  od  05.09.2016. godine  do 05.10.2016. godine

ALTERNATIVNI PRAVCI  za nesmetano odvijanje saobraćaja tokom privremene delimične obustave i preusmerenja saobraćaja su:

1. Za teretna motorna vozila i autobuse:

- za pravac prema Despotovcu iz pravca Markovca i auto puta su ulice Kneza Miloša, Kralja Aleksandra I, Vojvode Mišića, Cara Dušana, Kneza Lazara, Mišarska, Dimitrija Tucovića, Milosava Zdravkovića Resavca, Nadežde Petrović, Hajduk Veljkova, Kralja Petra I i Dimitrija Katića, iz pravca Petrovca na Mlavi su ulice Milosava Zdravkovića Resavca, Nadežde Petrović, Hajduk Veljkova, Kralja Petra I i Dimitrija Katića i iz pravca Požarevca su ulice Stevana Sinđelića, Mišarska, Dimitrija Tucovića, Milosava Zdravkovića Resavca, Nadežde Petrović, Hajduk Veljkova, Kralja Petra I i Dimitrija Katića.

- za pravac prema Petrovcu na Mlavi iz pravca Markovca su ulice Kneza Miloša, Kralja Aleksandra I, Vojvode Mišića, Cara Dušana, Kneza Lazara, Mišarska, Dimitrija Tucovića, Milosava Zdravkovića Resavca, iz pravca Despotovca su ulice Dimitrija Katića, Kralja Petra I, Hajduk Veljkova, Nadežde Petrović, Milosava Zdravkovića Resavca iz Požarevca su ulice Stevana Sinđelića, Mišarska, Dimitrija Tucovića i Milosava Zdravkovića Resavca.

- za pravac prema Požarevcu iz pravca Markovca su ulice Kneza Miloša, Kralja Aleksandra I, Vojvode Mišića, Cara Dušana, Kneza Lazara i Stevana Sinđelića, iz pravca Petrovca na Mlavi su ulice Milosava Zdravkovića Resavca, Dimitirja Tucovića, Mišarska i Stevana Sinđelića i iz pravca Despotovca su ulice Dimitrija Katića, Kralja Petra I, Hajduk Veljkova, Nadežde Petrović, Milosava Zdravkovića Resavca, Dimitrija Tucovića, Mišarska i Stevana Sinđelića.

- za pravac prema Markovcu i auto putu iz pravaca Požarevca su ulice Stevana Sinđelića, Kneza Lazara, Cara Dušana, Vojvode Mišića, Kralja Aleksandra I i Kneza Miloša, iz pravca Petrovca na Mlavi su ulice Milosava Zdravkovića Resavca, Dimitrija Tucovića, Mišarska, KnezaLazara, Cara Dušana, Vojvode Mišića, Kralja Aleksandra I i Kneza Miloša, iz pravca Despotovca su ulice Dimitrija Katića, Kralja Petra I, Hajduk Veljkova, Nadežde Petrović, Milosava Zdravkovića Resavca, Dimitrija Tucovića, Mišarska, Kneza Lazara, Cara Dušana Vojvode Mišića, Kralja Aleksandra I i Kneza Miloša.

2. Za ostala motorna vozila predviđa se ista trasa i sve druge saobraćajnice u gradu.

3. Za stanare zgrada, privatnih kuća i poslovnih objekata u ul. Kneza Miloša i Kralja Petra I obezbediće se  pokretne rampe kako bi se omogućio nesmetan prilaz stanarima i vlasnicima poslovnih objekata tokom izvođenja radova na rekonstrukciji površinske raskrsnice u navedenom periodu.