Loading
Учитава се...

Svečani Novogodišnji koktel za privrednike Svilajnca

Objavljeno: 24/12/2012

21.12.2012. Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović organizovao je svečani koktel u Prirodnjačkom centru Svilajnac za sve privrednike sa teritorije opštine. Oko 500 gostiju uživalo je u novogodišnjem ambijentu i programu. 

Predrag Milanović obratio se zvanicama svečanim govorom gde je naročito istakao napredak u privredi u protekloj godini i najavio nove investicije za narednu godinu:

- "Svilajnac će u 2013. godini dobiti još dve strane investicije. Dolaze jedna italijanska i jedna francuska kompanija, a jedan od najvećih planova svakako je otvaranje Prirodnjačkog centra koji će i ekonomski i turistički oživeti grad. Posebno mi je drago što su na ovom projektu radili ljudi iz Svilajnca, oni su ga osmislili, izgradili, vode ga i rade u njemu. na postavljanju eksponata sa nama su radili najeminentniji stručnjaci." - izjavio je Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović.

Za dobro raspoloženje na koktelu i prigodan program bio je zadužen gudački kvartet iz Beograda, a svoju tačku izveo je i plesni sastav DC team, koji su inače i Evropski prvaci u plesu.