Loading
Учитава се...

VISAN PROŠIRUJE PROIZVODNJU U SVILAJNCU

Objavljeno: 27/11/2014

Opština Svilajnac potpisala je danas ugovor sa firmom VISAN o prodaji parcele u novoj zoni privređivanja, a u cilju proširivanja proizvodnje ove firme.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović zahvalio se VISAN-u na korektnoj dugogodišnjoj saradnji, koja je danas rezultirala novim ugovorom:

„Opština je danas prodala još jedan deo parcele, na kojoj se nalazi i objekat, a na kojoj će VISAN naredne godine pokrenuti novu proizvdnju. Ovo je značajno za Svilajnac jer je to još jedna nova investicija i nova radna mesta. Imali smo jednu tešku godinu, ali na kraju godine dolaze nam i bolji dani“ – istakao je Milanović.

Osnivač VISAN-a Predrag Ćurčić kaže da VISAN u Svilajncu zapošljava 10 ljudi, a da će kada se pokrene ova nova planirana proizvodnja zaposliti još 20. Naglašava da je Visan osnovan 1990. godine sa dva radnika, a da danas u svom sastavu ima pet firmi. Jedna od njih je i Visan doo koja je kupac ove parcele u Svilajncu:

 

„Mi smo prepoznali opštinu Svilajnac kao jednu izuzetno inventivnu opštinu, u kojoj čovek može sa puno zadovoljstva da dođe i uradi posao na najkvalitetniji način. Mi smo u stratu kupili dva objekta i 600 hektara zemlje, a sada smo kupili još jedan objekat od 545 m2 i 20 ari zemljišta, ali to neće biti krajnja investicija u Svilajnac“ – izjavio je Predrag Ćurčić.